Select your language

Welkom bij onze veelzijdige busreizen, ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen en zowel jong als oud een onvergetelijke ervaring te bieden. Ontdek onze gevarieerde selectie aan reismogelijkheden:

 

1

Schoolreizen

Centraal Station

Voor scholen die op zoek zijn naar educatieve en leuke uitstapjes, bieden wij speciale schoolreizen aan. Onze ervaren gidsen zorgen voor boeiende en leerzame excursies naar culturele bezienswaardigheden, historische sites en natuurlijke wonderen, die perfect aansluiten bij het lesprogramma.

2

Bedrijfsuitstappen

Rubenslei

Geef je team een welverdiende pauze met onze bedrijfsuitstappen. Of het nu gaat om een teambuildingactiviteit, een bedrijfsuitje of een conferentievervoer, wij zorgen voor comfortabel en efficiƫnt vervoer, zodat jouw team zich volledig kan concentreren op het genieten van de ervaring.

3

Groepsvervoer

Groenplaats

Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, een verjaardagsfeestje of een uitje met vrienden, ons groepsvervoer biedt een handige en gezellige manier om samen te reizen. Onze ruime bussen zijn perfect voor groepen van alle maten en zorgen voor een comfortabele rit voor iedereen.

4

Stadstours - Sightseeing

Royal Museum Of Fine Arts

Verken de mooiste steden en bezienswaardigheden met onze stadsrondritten en sightseeing tours. Laat je betoveren door de prachtige architectuur, levendige cultuur en fascinerende geschiedenis van de bestemmingen die we bezoeken. Onze deskundige gidsen vertellen je alles over de hoogtepunten en verborgen juweeltjes van elke stad.

5

Shuttle Service:

SintJansvliet

Voor reizigers die snel en gemakkelijk van de ene naar de andere locatie willen reizen, bieden wij een betrouwbare shuttle service aan. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, hoteltransfers of evenementenvervoer, onze shuttles staan klaar om jou veilig en op tijd naar jouw bestemming te brengen.

6

Zakelijk Vervoer

Steenplein

Voor zakelijke reizigers bieden wij professioneel en comfortabel vervoer naar vergaderingen, conferenties, beurzen en andere zakelijke evenementen. Onze luxe bussen zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zoals WiFi en vergaderruimtes, zodat je onderweg productief kunt blijven.

Our Partners

antwerp citytourbus de koninck  antwerp citytourbus hard rock antwerp citytourbus flandria  antwerp citytourbus museum de reede antwerp citytourbus chocolate nationantwerp citytourbus divaParkeren bij vliegvelden met Vliegen en Parkeren